Wszystkich przyszłych klientów SYGMA BANK przestrzegam przed nawiązywaniem z nimi współpracy! Nigdy w życiu nie spotkałem się z takim bankiem, a miałem już do czynienia z wieloma! Z najmniejszej sprawy robią wielki problem!
Zgadzam się w 100%. Moja znajoma jest w trakcie wypowiadania im umowy, ale tyle co się od niej złego dowiedziałem o tym banku już pobiło wszelkie rekordy.
Cała prawda. Ja spóźniłam się dwa dni z zapłatą i nie dość, że naliczyli mi karę to tak mnie nękali swoimi telefonami, że już nie mogę patrzeć na tych ludzi.
ludzie HELLO!!!!!!!!! a może czasem wystarczy przeczytać umowę!
nie macie pojęcia, co podpisujecie, a potem jakieś nieuzasadnione pretensje!
po przeczytaniu umowy, wiedzielibyście, że przy zwłoce w zapłacie naliczana jest kara!
czy to tak trudno zrozumieć!
no właśnie, sami sobie szkodzicie!
jeżeli coś podpisujesz, to wcześniej przeczytaj!
praktycznie w każdym banku istnieją kary za opóźnienie w spłacie. to jest normalne.
wystarczy czytać!
tutaj nie chodzi tylko o umowę!
powszechnie wiadomo, ze ten bank ma juz wielkie problemu i toczy sie przeciw niemu postepowanie!
wydaje mi sie, ze to o czyms swiadczy!
[q]użytkownik Matek napisał[/q]
tutaj nie chodzi tylko o umowę!
powszechnie wiadomo, ze ten bank ma juz wielkie problemu i toczy sie przeciw niemu postepowanie!
wydaje mi sie, ze to o czyms swiadczy! ![]()
Kazdy banka ma jakies minusy... taka jest prawda, ze nie ma idealnych, ale taki jest wlasnie urok tych instytucji.
Zgadzam sie z moimi poprzednikami, ze koniecznie musimy dokladnie czytac umowy i dzieki temu ominie nas wiele problemow!
InformatorFinansowy.pl należy do programu YoYoPartner.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone 2003 – 2008